Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Κληρονομώντας ενοχές…



Έντονες φήμες ακούγονται το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με επικείμενη μεταγραφή τού Ψέμου Κομιστιάδη στο MEGA.
Καλά, μετά τα πλήγματα που υπέστη το κύρος τού συγκεκριμένου καναλιού στην υπόθεση Ζαχόπουλου (μέσω Καμπουράκη, Τσέκου και αποδοχής από τη Δικαιοσύνη πως οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη και Βίκτωρ Βλαχόπουλος είδαν το dvd), θέλει να προσθέσει και μία ξεφτίλα-μεταγραφή στο προφίλ του..;
Είναι γνωστό ότι ο κύριος Μπόμπολας κατέχει πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο τής εφημερίδας «Πρώτο ψέμα» (την οποία ελπίζουμε ότι θα εξυγιάνει δημοσιογραφικά). Έτσι, κατάφερε μεν να τρώσει σε απόλυτο βαθμό την όποια αξιοπρέπεια είχε απομείνει στον κομιστή τού DVD και να τον καταδείξει ως υπόδουλο των ίδιων του των ενοχών για όσα έκανε στην οικογένεια Ζαχόπουλου και εν γένει στη γνωστή υπόθεση, ναι μεν «αγόρασε» τον μέχρι προ ολίγων μηνών «εχθρό», αλλά αναγκάζεται ο κ.Μπόμπολας να «κληρονομήσει» το βάρος των προαναφερθεισών ενοχών τού νυν μικροσυνεταίρου του.
Το MEGA ήταν ανέκαθεν ένας σοβαρός τηλεοπτικός σταθμός, το σοβαρότερο ιδιωτικό κανάλι, και τώρα δείχνει σα να πηγαίνει γυρεύοντας. Εδώ ο ΑΝΤ1 έκανε αμάν να απαγκιστρωθεί από το παιχνίδι που έπαιξε στην πλάτη του ο Ψέμος Κομιστιάδης. Ξέρετε τι σημαντικό είναι για κάποιον που είναι κατηγορούμενος (sic) για ποινικά και ηθικά εγκλήματα, να έχει τον Όμιλο Αντέννα ως ακούσιο -έστω- υποστηρικτή του..; Ή καλυπτή του; Ή, μη ξεφωνητή του; Είδε κι έπαθε το ειδησεογραφικό τμήμα τού ΑΝΤ1 να προσπαθεί να τηρήσει τις ισορροπίες.
Και ο μη ορρωδών προ ουδενός, Ψέμος Κομιστιάδης, χρησιμοποίησε τούς πάντες προκειμένου να γλυτώσει το τομάρι του.
Αν κατόπιν όλων αυτών θεωρεί ο κ.Μπόμπολας ότι θα προσφέρει στο MEGA η παρουσία τού Ψέμου Κομιστιάδη, ας τον πάρει κι εκεί. Όμως, ως εμπειρότατος γνώστης τής αγοράς που είναι ο Γιώργος Μπόμπολας, γνωρίζει πολύ καλά πως η μακροπρόθεσμη και προοπτική αξία των επιχειρήσεων στηρίζεται στη φερεγγυότητα που αποπνέουν.
Αυτά. Τα είπα, εξέφρασα τη δημοσιογραφική -ή έστω «δημοσιογραφική μου»- αλήθεια και αμαρτίαν ουκ έχω…

Γιώργος Μιχάλακας, αλήτης -αλλά όχι ρουφιάνος- δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: